Dec 25 2007

We wish our family and friends all around the world a Merry Christmas.

Fortunately not everything melted away the past few days, so we still have snow on the ground. We try to decorate a little different every year and this is our front garden display.

Winter scene

Dec 16 2007

I have just imported most of the old iBlog library into WordPress.

In the next couple hours & days I will be making some corrections like adding missing images back. The conversion process also left many entries with improper line breaks and read more links where they are not needed. And, there’s only several hundred of them.

Update: I am still adding images back to the older entries. I’m doing them a few at a time.

Dec 11 2007

Small chunks of ice started floating down the Kennebec river overnight. A certain sign that winter is coming.

Riverside at the Kennebec River in Augusta

Dec 10 2007

Hallo Vlaanderen :P

Het is inderdaad wat kort aan nieuws geweest en de beloofde nieuwe site … wel, die is er nog niet.

De voorbije 2 jaar was ik druk met iBlog2 begaan en dat blijkt nu niet tot voltooiing te komen. Dus ben ik alternatieven aan het bestuderen op dit moment. Hoe dan ook komt weer meer tijd vrij om te bloggen en eindelijk weer eens aan de site te werken.

Hoe maken wij beidjes het? Goed. We mogen zeker niet klagen. Met Amerika zelf is het wel minder gesteld, maar das een ander verhaal.  We verblijven momenteel opnieuw (of nog steeds – ‘t is te zien hoe je het bekijkt) in Maine waar het vandaag tot net onder het vriespunt rees. Lekker warm. C is hier nog steeds aan het werk en ik heb nog steeds de handen vol in en om het huis met alledaagse dingen en diverse projecten. In de komende weken zal ik wat achterstand zien in te halen op de site, nieuwe categorie-en (waar is een trema op dit beest???) aan te maken, schoonmaken, fotos bij te laden, enz.

Tot gauw.

Dec 5 2007

I’m writing this from my OQO 02 – Woohoo!

Thank you, Santa!

Stylish black box

OQO 02

OQO 02 first boot to desktop