Hallo

Hallo Vlaanderen :P

Het is inderdaad wat kort aan nieuws geweest en de beloofde nieuwe site … wel, die is er nog niet.

De voorbije 2 jaar was ik druk met iBlog2 begaan en dat blijkt nu niet tot voltooiing te komen. Dus ben ik alternatieven aan het bestuderen op dit moment. Hoe dan ook komt weer meer tijd vrij om te bloggen en eindelijk weer eens aan de site te werken.

Hoe maken wij beidjes het? Goed. We mogen zeker niet klagen. Met Amerika zelf is het wel minder gesteld, maar das een ander verhaal.  We verblijven momenteel opnieuw (of nog steeds – ‘t is te zien hoe je het bekijkt) in Maine waar het vandaag tot net onder het vriespunt rees. Lekker warm. C is hier nog steeds aan het werk en ik heb nog steeds de handen vol in en om het huis met alledaagse dingen en diverse projecten. In de komende weken zal ik wat achterstand zien in te halen op de site, nieuwe categorie-en (waar is een trema op dit beest???) aan te maken, schoonmaken, fotos bij te laden, enz.

Tot gauw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *